Wat is de prijs van een website

Wanneer je een nieuwe website wil laten maken, kom je verschillende prijzen tegen. Voor eenvoudige one-pagers tot complexe corporate websites. Van goedkoop naar duur. Je moet jezelf dus de vraag stellen welke oplossing er het beste bij jou past.

Is een website laten maken duur?

Als zelfstandige, KMO of organisatie kan je makkelijk een website laten maken voor een betaalbare prijs. Ook als je particulier bent. De prijs van een website wordt namelijk bepaald door hoe eenvoudig of complex je die wil maken.

Als zaakvoerder van loopbaancentrum Wisl koos ik voor Livalos, omdat het dé oplossing is om snel en eenvoudig een professionele website op te zetten tegen een betaalbare prijs.
- Mario -(Zaakvoerder loopbaancentrum)

One-pager website voor starters

Voor bijberoepers of starters is een one-pager een interessante website. Livalos maakt en onderhoudt one-pagers voor 150 EUR / jaar (excl. BTW). Dat maakt dat een one-pager een goedkope oplossing is om te bouwen aan je bedrijf, zowel offline als online.

Met een one-pager staan alle elementen op één pagina, wat meteen de investering drukt. Je maakt je producten/diensten duidelijk en biedt bezoekers verschillende contactmogelijkheden. Hierin ligt de uitdaging van een one-pager. Je moet alle informatie beknopt en duidelijk weergeven zodat bezoekers alles willen lezen.

Het nadeel van een one-pagers is dat die moeilijk online gevonden wordt omdat je alle informatie op slechts één pagina plaatst. Een dergelijke website dient daarom meer als een online visitekaartje waar je actief mensen naartoe stuurt.

--> Informeer naar een one-pager

Volwaardige website

Zelfstandigen, KMO's en organisaties die écht online willen gevonden worden kiezen best voor een volwaardige website. 

Een volwaardige website houdt in dat je meerdere pagina's kan aanmaken. Iedere pagina bouw je op rond een bepaald product of dienst zodat de focus voor Google en je bezoekers duidelijk is. Dat vergroot de online vindbaarheid van iedere pagina. Want hoe meer pagina's je hebt die duidelijk opgebouwd zijn, hoe groter de kans dat je website gevonden wordt.

Een website in het Livalos platdorm, mét ondersteuning van webexperts, heb je al voor 420 EUR / jaar (excl. BTW). In verschillende live ontwerpsessies werken we aan je website zodat die jouw doelen realiseert. Ook na livegang kan je altijd rekening op de support service.

--> Informeer naar een professionele website

 Als zelfstandig aannemer heb ik weinig tijd om met mijn website bezig te zijn. Een Livalos website was de oplossing voor mij omdat ik makkelijk met mijn website kan werken, het er mooi uitziet en me klanten oplevert."
- Bram (zelfstandig aannemer)

Waarom is een jaarlijks onderhoud nodig?

Er zijn verschillende redenen waarom je je website onderhoud via een jaarlijks abonnement:

 • Een website die technisch niet up-to-date blijft veroudert. Een verouderde website scoort niet bij Google en je bezoekers. Daardoor verlies je online zichtbaarheid en klanten.
   
 • Een oude website is onveilig. Google wil zijn gebruikers de beste service bieden en houdt dus niet van onveilige websites. Bijgevolg zal je niet meer verschijnen in de eerste zoekresultaten.
   
 • Een onveilige website houdt risico’s in voor je bedrijf én je bezoekers. Hun gegevens kunnen gelezen en misbruikt worden door hackers. Of je website kan zelfs overgenomen worden waardoor je plots losgeld moet betalen om die terug te krijgen.

Met het jaarlijks abonnement van Livalos geniet je van talloze voordelen:

 • Gratis technische updates zodat je website altijd nieuw, veilig en functioneel is
 • Garantie van veiligheid met SSL-certificaat
 • Alle SEO-tools om online te scoren
 • Mobielvriendelijk op alle toestellen
 • Gratis support voor alle websitevragen
 • ...

--> Ontdek alle voordelen van een Livalos website

Website laten maken die je makkelijk zelf kan beheren?