Tim, eigenaar plantenkwekerij

Tim, eigenaar plantenkwekerij

"Als eigenaar van plantenkwekerij Agapanthus koos ik voor Livalos, omdat een visuele en gebruiksvriendelijke website cruciaal is voor ons bedrijf. Daarnaast zijn de betaalbaarheid en de goede vindbaarheid extra troeven om voor het platform te kiezen."

Kan je jezelf even voorstellen?

In onze Agapanthus kwekerij bieden we ruim 80 soorten Agapanthus te koop aan, zowel aan groothandels als aan particulieren, in binnen- en buitenland. We willen mensen ook informeren over de verzorging en de bijzondere eigenschappen van de Agapanthus plant.

Wat is jouw ervaring met Livalos?

Onze website is het uithangbord van ons bedrijf. Het is dus cruciaal dat die er goed uitziet en dat ons volledige aanbod erop terug te vinden is.

Ik ben zelf absoluut geen kenner, maar met Livalos kan ik gemakkelijk zelf pagina’s aanmaken en aanpassen, foto’s toevoegen en de website up-to-date houden. Een absolute must, want jaarlijks komen er een 10-tal nieuwe variëteiten bij.

Bovendien wordt onze website gemakkelijk teruggevonden in de zoekmachines in verschillende talen. Niet onbelangrijk, aangezien we internationaal actief zijn. En dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs.

Bezoek de website van Tim:
www.agapanthuskwekerij.be

Wil je ook graag een nieuwe website die je makkelijk beheert?