Laat je website makkelijk indexeren en scoren in Google!

Livalos zit boordevol handige optimalisaties om jouw website beter te laten scoren in Google. Daarnaast maken we het je makkelijk om je website te koppelen met Google Analytics of Google Search Console.

Livalos maakt scoren in Google makkelijker!

Het zoekalgoritme van Google staat niet stil, daarom volgen wij de evoluties en richtlijnen van Google op de voet. Livalos zit boordevol handige optimalisaties om jouw website beter te laten scoren in Google.

Meet de bezoekersresultaten van je website met Google Analytics!

Elke website van Livalos kan makkelijk worden gekoppeld met Google Analytics. Via deze tool kan de bezoekersresultaten op jouw website meten. Met gegevens uit Google Analytics kan je de inhoud van jouw website makkelijk optimaliseren en beter laten scoren.

Controleer de indexering van je website met Google Search Console!

Benieuwd hoe jouw website scoort in Google? Livalos voorziet automatisch een 'sitemap.xml' die je kan koppelen met Google Search Console. Via deze tool kan je controleren hoe jouw website geïndexeerd is in de zoekresultaten van Google.

Laat je website ook scoren op sociale media!

Koppel je website met jouw favoriete sociale media kanalen!

Wellicht maken de bezoekers op jouw website gebruik van sociale media. Geen probleem! Websites van Livalos kunnen makkelijk worden gekoppeld met Facebook, WhatsApp, Instagram, Pinterest, LinkedIn en Twitter.

Lees meer

Website laten maken die goed kan scoren in Google?

Offerte aanvragen