Benieuwd naar wat een website laten maken kost?

Wat is de prijs van een website?

Wanneer je zelf een nieuwe website wil maken of laten maken, kom je verschillende prijzen tegen. Hoeveel kost een website nu? Dat hangt af van het soort website dat je wil en wat die moet kunnen. 

Is een website laten maken duur?

Als zelfstandige, KMO of organisatie kan je makkelijk een website laten maken voor een betaalbare prijs. Ook als je particulier bent. De prijs van een website wordt bepaald door hoe eenvoudig of complex je die wil maken.

Ontvang vrijblijvend meer informatie over de prijs van jouw website

Als zaakvoerder van loopbaancentrum Wisl koos ik voor Livalos, omdat het dé oplossing is om snel en eenvoudig een professionele website op te zetten tegen een betaalbare prijs.
- Mario - Zaakvoerder loopbaancentrum

Jaarlijkse licentie met een pak voordelen voor Livalos klanten

Iedere website van Livalos komt met verschillende voordelen voor zijn klanten:

  • Makkelijk zelf inloggen en je eigen website aanpassen
  • Garantie van veiligheid met SSL-certificaat
  • Mobielvriendelijk op alle toestellen
  • Gratis support voor je website
  • Gratis design updates
  • Gratis technische updates
  • ...

--> Ontdek alle voordelen van een Livalos website

Kan ik een eenmalige kost betalen voor mijn website?

Een eenmalige kost voor een website bestaat niet.

Want een eenmalige kost betekent dat je iemand slechts één keer betaalt om de website te maken. Er gebeurt dus geen technische onderhoud zodat je een veilige website hebt. En er worden geen updates uitgevoerd waardoor je website veroudert. De rekening van een "eenmalige" kost voor je website, krijg je nadien dubbel aangerekend:

  • Een website die technisch niet up-to-date blijft veroudert. Een verouderde website scoort niet bij Google en je bezoekers. Daardoor verlies je online zichtbaarheid en klanten.
  • Een oude website is onveilig. Google wil zijn gebruikers de beste service bieden en houdt dus niet van onveilige websites. Bijgevolg zal je niet meer verschijnen in de eerste zoekresultaten.
  • Een onveilige website houdt risico’s in voor je bedrijf én je bezoekers. Hun gegevens kunnen gelezen en misbruikt worden door hackers. Of je website kan zelfs overgenomen worden. En je website terug krijgen kost je veel meer dan een jaarlijks onderhoud.

Uiteindelijk betaal je opnieuw en opnieuw en opnieuw een “eenmalige” kost voor veiligheidsupdates en updates die je website modern en nieuw houden. Dat is cruciaal. Zonder die updates heb je een verouderde en onveilige website. Die terugkerende eenmalige kosten zijn duurder dan een jaarlijks onderhoudsabonnement.

Wat is het voordeel van een abonnementsformule voor mijn website?

Een abonnement voor je website is goedkoper dan terugkerende eenmalige kosten. Je weet duidelijk waaraan je je kan verwachten. Een veilige, nieuwe en professionele website.

Updates worden automatisch uitgevoerd. Je zit met gemak je online succes uit te bouwen. Jij houdt je enkel bezig met de inhoud, wij zorgen dat je website altijd technisch up-to-date blijft.

Het resultaat waarvan je geniet is een website die altijd voor jou werkt.

Gratis advies inwinnen?

Vraag meer informatie aan en ontdek de verschillende tarieven om je website te laten maken.