Sophie, medische pedicure

"Als medische pedicure koos ik voor een Livalos website, omdat klanten op elk moment een afspraak kunnen maken via de website. Ook mijn online productaanbod is steeds up-to-date. De website werkt dus voor mij. Zo kan ik mij concentreren op mijn core business: de verzorging van mijn patiënten."

Kan je jezelf even voorstellen?

Als medische pedicure bied ik mijn patiënten een professionele voetverzorging aan en behandel ik diverse voetproblemen, zoals bijvoorbeeld ingegroeide nagels of eksterogen. Dat doe ik zowel aan huis als in mijn praktijk in Brugge Sint-Kruis. Ik blijf me voortdurend bijscholen met de nieuwste technieken om mensen nog beter te kunnen helpen.

Wat is jouw ervaring met Livalos?

Ik ben klant bij Livalos sinds 2015, kort na de opstart van mijn zaak. Vooral de integratie van de online agenda vind ik superhandig. Patiënten kunnen op elk moment een afspraak inboeken via de website en krijgen meteen een bevestiging via mail. Kort voor de afspraak ontvangen ze een reminder.

De website en de makkelijke integratie van een kalendertool bespaart mij heel wat tijd, tijd die ik dan weer kan besteden aan de verzorging van mijn patiënten.

Daarnaast is de website heel makkelijk aanpasbaar. Seizoensgebonden producten of prijslijsten kan ik snel toevoegen, al dan niet met de hulp van het Livalos support team.

Bezoek de verzorgingswebsite van Sophie:
www.pedicuresophie.be

Website laten maken die je makkelijk zelf kan beheren?

Offerte aanvragen