Frank, producent aluminium trappen

"Als producent van aluminium trappen koos ik voor Livalos, omdat de basis van het platform steeds technisch up-to-date is; waardoor mijn website goed scoort in Google. Via het erg gebruiksvriendelijke CMS-systeem kan ik zelf optimaliseren en aanpassen waar nodig."

Kan je jezelf even voorstellen?

Met Graah ontwerpen, produceren, verkopen en plaatsen we aluminium designtrappen voor binnen en buiten. We werken uitsluitend op maat. En dat over heel België. Voor bestellingen in het buitenland doen we een beroep op professionele verdelers.

Wat is jouw ervaring met Livalos?

Livalos biedt het beste van twee werelden. Enerzijds vormt het platform de basis voor een website die op zeer korte termijn online staat, er meteen goed uitziet en altijd technisch up-to-date is. Anderzijds kan je heel wat zelf aanpassen en optimaliseren en zo de website naar je hand zetten via een gebruiksvriendelijk CMS-systeem. Een gebruiksvriendelijke én betaalbare oplossing, geen evidente combinatie.

Dankzij de technische optimalisaties scoort mijn website bovendien erg goed op Google. Wat dan weer zorgt voor betere resultaten en een gunstiger tarief bij Adwords campagnes. Cruciaal voor een product zoals het onze.

Bezoek de website van Frank:
www.graah.be

Website laten maken die je makkelijk zelf kan beheren?

Offerte aanvragen