Bram, zelfstandig aannemer

"Als zelfstandig aannemer heb ik weinig tijd om met mijn website bezig te zijn. Bovendien ben ik er niet mee vertrouwd. Dankzij Livalos heb ik een hedendaagse, betaalbare en gebruiksvriendelijke website waarop ik gemakkelijk zelf foto’s kan toevoegen en die me regelmatig nieuwe klanten oplevert."

Kan je jezelf even voorstellen?

Ik ben zelfstandig aannemer in Izegem en nam het familiebedrijf over van mijn vader. Ik plaats, renoveer en herstel massieve en halfmassieve parketvloeren. Het gebruik van kwalitatieve materialen en een professionele plaatsing en afwerking zijn mijn grootste troeven. Ik ben klant bij Livalos sinds 2016.

Wat is jouw ervaring met Livalos?

Ik ben niet vertrouwd met alles wat digitaal en online is en ik heb er ook de tijd niet voor. Livalos hielp me om snel een mooie website op te zetten die steeds up-to-date is, zonder dat ik er zelf veel moet mee bezig zijn. Af en toe voeg ik foto’s toe van realisaties en dat gaat heel vlot. Het systeem wijst zichzelf uit. Bovendien krijg ik regelmatig te horen van nieuwe klanten dat ze mij hebben gevonden via Google. En daar gaat het tenslotte toch om.

Bezoek de website van Bram:
www.parketbossuyt.be

Website laten maken die je makkelijk zelf kan beheren?

Offerte aanvragen