Referenties

Bijna 1000 ondernemers, bedrijven en organisaties vertrouwen op Livalos voor het maken en onderhouden van hun website:

Jonas, verhuurder van machines

"Als verhuurder van machines koos ik voor Livalos omdat ik ons uitgebreide aanbod op een eenvoudige manier up-to-date kan houden. Dankzij het online reservatieformulier komen de aanvragen bovendien erg gestructureerd binnen, wat ons heel wat tijd bespaart."

Lees meer

Barbara, eigenaar groothandel

"Als eigenaar van een groothandel in natuurlijke schoonheidsproducten is een flexibele website voor mij cruciaal, zodat mijn klanten op elk moment een up-to-date overzicht hebben van mijn aanbod."

Lees meer

Bram, zelfstandig aannemer

"Dankzij Livalos heb ik een professionele, betaalbare en gebruiksvriendelijke website waarop ik gemakkelijk zelf foto’s kan toevoegen en die me regelmatig nieuwe klanten oplevert. Als zelfstandig aannemer heb ik immers weinig tijd om met mijn website bezig te zijn. Een Livalos website was de oplossing voor mij omdat ik makkelijk met mijn website kan werken en het er mooi uitziet."

Lees meer

Kim, freelance copywriter

"Als freelance copywriter koos ik voor Livalos, omwille van de continue ontwikkeling en doorgedreven ondersteuning. Zo ben ik steeds zeker van een sterke online aanwezigheid en up-to-date website, zodat ik mij kan concentreren op mijn onderneming."

Lees meer

Mario, zaakvoerder loopbaancentrum

"Als zaakvoerder van loopbaancentrum Wisl koos ik voor Livalos, omdat het dé oplossing is om snel en eenvoudig een professionele website op te zetten tegen een betaalbare prijs. Zowel voor ons eigen bedrijf als voor onze leden is het een enorm grote meerwaarde."

Lees meer

Tim, eigenaar plantenkwekerij

"Als eigenaar van plantenkwekerij Agapanthus koos ik voor Livalos, omdat een visuele en gebruiksvriendelijke website cruciaal is voor ons bedrijf. Daarnaast zijn de betaalbaarheid en de goede vindbaarheid extra troeven om voor het platform te kiezen."

Lees meer

Frank, producent aluminium trappen

"Als producent van aluminium trappen koos ik voor Livalos, omdat de basis van het platform steeds technisch up-to-date is; waardoor mijn website goed scoort in Google. Via het erg gebruiksvriendelijke CMS-systeem kan ik zelf optimaliseren en aanpassen waar nodig."

Lees meer

Een nieuwe website laten maken?

Ja, ik wil meer informatie over mijn website