Websitebureau Heftig lanceert zich met de nieuwe naam Livalos

11/01/2022 - 15:53

Websiteplatform Heftig vindt zichzelf opnieuw uit. De rebranding van het Website-as-a-Service bedrijf (WaaS) komt met een nieuwe naam "Livalos" en een nieuwe huisstijl. Alle 500+ klanten blijven rekenen op dezelfde persoonlijke service en het gemakkelijke platform om je website te maken en te beheren.

Websiteplatform Heftig wordt Livalos

De afgelopen maanden werkten we stevig aan onze rebranding. Een nieuwe huisstijl en naam zorgen voor een frisse wind in onze ambities. De nieuwe bedrijfsnaam Livalos werd gekozen om makkelijker internationaal te gaan, terwijl de nieuwe huisstijl voor de nodige opfrissing zorgt. Alle 480+ klanten kunnen blijven rekenen op de persoonlijke service die ze gewoon zijn en mogen zelfs meer verwachten. We zorgen voor nieuwe designmogelijkheden, functionaliteiten en diensten.

Meer gebruikers betekenen meer mogelijkheden

Hoe meer gebruikers op het websiteplatform, hoe meer klantenfeedback, hoe gepersonaliseerder de websites. Livalos optimaliseert geregeld alle websites door klantenfeedback en advies van experts te vermengen. Klanten genieten zo van gratis updates en upgrades. Altijd een nieuwe website die up-to-date is met de modernste eisen en technologieën.

Nood aan makkelijk te maken website in buitenland

Livalos heeft al enkele klanten in het buitenland, waaronder in Nederland en Hongarije. Vooral bij kleine bedrijven is de nood hoog aan een makkelijk te bewerken en eenvoudige website. Hoog tijd dus om buiten de landsgrenzen te treden en ook buitenlandse zelfstandigen, kmo's en organisaties te helpen om makkelijker online te groeien. Livalos wil bedrijven futureproof maken met de makkelijkste websites die mooi ogen, goed online scoren en professioneel zijn.

Aan de slag gaan met je nieuwe website?

Contacteer Livalos