Raad Livalos (voorheen Heftig) aan en wordt beloond!

01/06/2020 - 10:34

Ondertussen bestaat Livalos (voorheen Heftig) zo’n 5 jaar en lanceerden we ruim 500 websites voor meer dan 300 bedrijven en organisaties. En we blijven groeien. Mede dankzij tevreden klanten die maar al te graag vertellen waarom ze voor ons hebben gekozen. Dat doet ons natuurlijk erg veel plezier! We merken dat, eenmaal mensen Livalos (voorheen Heftig) kennen, ze ons vaak aanbevelen bij kennissen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun website. We belonen onze fans dan ook graag voor hun enthousiasme.

Ben je fan? Laat je horen!

Ben je fan van Livalos (voorheen Heftig) en maak je regelmatig, al dan niet bewust, reclame voor ons? Wil je dat anderen ook de mogelijkheden van onze online tool leren kennen? Fantastisch! Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan andere mensen helpen en er nog eens voor beloond worden ook?

Ontdek ons Referral Program!

Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe website? Met ons Referral Program belonen we je graag voor je mond-tot-mond reclame. Bezorg ons de gegevens van jouw kennis en wie weet, ontvang jij binnenkort een cadeaubon ter waarde van 50 euro, te besteden bij Bol.com, Coolblue.be of Booking.com!

  • Bezorg ons de gegevens van die persoon via het online formulier.
  • Wij sturen hem/haar vrijblijvend meer informatie over Livalos (voorheen Heftig).
  • Wordt jouw kennis klant? Dan ontvang jij een cadeaubon ter waarde van 50 euro, te besteden bij Bol.com, Coolblue.be of Booking.com.

Ken je iemand die geïnteresseerd kan zijn in Livalos (vroeger Heftig)?

Ontdek ons Referral Program