Nieuwe layouts voor overzichtspagina's!

03/03/2020 - 08:27

Bijna alle klanten van Livalos (voorheen Heftig) maken gebruik van 'overzichtspagina's'. Dit type pagina wordt gebruikt om een overzicht te tonen van bijvoorbeeld diensten, producten, artikelen of teamleden. Sinds kort is het mogelijk om de layout van dit type pagina aan te passen. Momenteel voorzien we zes verschillende layouts voor overzichtspagina's.

Layout 1: Deze layout is geschikt voor het weergeven van een overzicht van diensten of producten op jouw website.Layout 2: Deze layout is geschikt voor het weergeven van een overzicht van referenties op jouw website.Layout 3: Deze layout toont de afbeelding, titel en intro van de gekoppelde pagina's op jouw website.Layout 4: Deze layout toont de afbeelding, titel en intro van de gekoppelde pagina's op jouw website.Layout 5: Deze layout toont de afbeelding, titel en intro van de gekoppelde pagina's op jou website.Layout 6: Deze layout toont de titel en intro van de gekoppelde pagina's op jouw website.

Waarom voorziet Livalos (voorheen Heftig) deze nieuwe layouts?

De mogelijkheden van Livalos (voorheen Heftig) evolueren continue. Omdat veel klanten van Livalos (voorheen Heftig) gebruik maken van overzichtspagina's op hun website, ontvangen wij regelmatig feedback. Op basis van deze feedback laten wij de layouts en technische mogelijkheden maandelijks evolueren. Zo blijven alle websites van onze klanten steeds modern en technisch up-to-date.

Welke layout kies is voor welke overzichtspagina?

Bij het aanmaken of bewerken van een overzichtspagina, kan je kiezen tussen zes verschillende layouts. Elke layout heeft een specifiek doel:

Layout 1: Deze layout is geschikt voor het weergeven van diensten, producten of artikelen:

Layout 2: Deze layout is geschikt voor het weergeven van referenties:

Layout 3 & 4: Deze layouts zijn geschikt voor het weergeven van diensten:

Layout 5: Deze layout is geschikt voor het weergeven van diensten of teamleden:

Layout 6: Deze layout is geschikt voor het weergeven van diensten:

Vragen over deze nieuwe layouts van overzichtspagina's?

Als klant van Livalos (voorheen Heftig) kan je ons onbeperkt gratis contacteren voor ondersteuning of advies. Chat, mail of bel ons met jouw vraag!

Op zoek naar een mooie website die je eenvoudig zelf kan beheren?

Offerte aanvragen