Verwacht je aan nieuwe mogelijkheden

11/05/2022 - 16:45

Livalos vernieuwt. We bouwen een nieuw platform zodat onze klanten eind 2022 genieten van nieuwe mogelijkheden om websites nog beter te personaliseren. Onze belofte blijft hetzelfde: Een makkelijke website met persoonlijke ondersteuning.

Alleen de manier waarop je de website maakt is vernieuwend.

In november 2021 vroegen we onze klanten om feedback. Met die informatie zijn we aan de slag gegaan. We goten alles in een document, waarna onze designers en developers zochten naar de beste manier om alle feedback toe te passen.

Verwacht je aan een grondige vernieuwing. Je zal genieten van meer flexibiliteit dankzij de dynamische pagina’s met bouwblokken. Dat geeft je verschillende mogelijkheden om mee aan de slag te gaan en online te groeien.

Status van het nieuwe Livalos platform

Ondertussen zit het nieuwe Livalos platform in de ontwerpfase.

Alle onderdelen worden grondig vormgegeven zodat de verwachtingen goed afgestemd zijn. Dat zorgt ervoor dat Livalos klanten de designmogelijkheden en functionaliteiten ontvangen die ze gevraagd hebben.

Eenmaal de ontwerpfase afgerond is, gaat de ontwikkelfase van start. Omdat die technisch sterk in elkaar moet zetten, is dit de langste fase. Alles moet grondig getest worden voordat we het lanceren.

Wanneer is het nieuwe platform klaar?

Eind 2022 mag je het nieuwe platform verwachten. Alle Livalos websites zullen hierop worden overgezet. Maar je kan nu al beginnen met je website te maken.

Ben je nu al bezig met de vernieuwing van je website? Goed plan! Je kan al rekening houden met de mogelijkheden in de toekomst terwijl je werkt aan je huidig online succes.

Vraag ons gerust om meer info!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van je nieuwe website?

Neem vrijblijvend contact op