Livalos (voorheen Heftig) realiseert overname webbureau Websites voor KMO!

12/10/2018 - 16:00

Op vrijdag 12 oktober 2018 realiseert Livalos (voorheen Heftig) de overname van het webbureau ‘Websites voor KMO’. Het is de derde overname voor de West-Vlaamse start-up op minder dan 3 jaar tijd. Volgens oprichter Cedric Spillebeen zijn overnames een onderdeel van de groeistrategie van het bedrijf. Livalos (voorheen Heftig) is vandaag het snelst groeiende website platform in de Benelux.

Isabel Michiels, Omar Mohout, Cedric Spillebeen, Maarten De Block en Charlotte Margot

Over Livalos (voorheen Heftig)

Livalos (voorheen Heftig) is een kant-en-klare website oplossing voor bedrijven of organisaties. Het website platform stelt gebruikers in staat om zonder technische kennis een professionele website te lanceren. De software werd gelanceerd in 2016 en wordt vandaag gebruikt voor meer dan 6000 webpagina’s van meer dan 500 gebruikers. De bekendste klanten van Livalos (voorheen Heftig) zijn Barco, HAAS, Universiteit Gent, Unizo, Economisch huis Oostende en Stad Roeselare.

Livalos (voorheen Heftig) werd onlangs geselecteerd om deel te nemen aan ‘Scale-up Vlaanderen’, een intensief begeleidingstraject van Agoria en Sirris, dat focust op de exponentiële groei van succesvolle start-ups. Technologie ondernemer Omar Mohout van Sirris en innovatie expert Isabel Michiels van Agoria zijn de mentoren van Livalos (voorheen Heftig).

Over Websites voor KMO

Het webbureau ‘Websites voor KMO’ uit Oostkamp werd in 2014 opgericht door Maarten De Block. Het bedrijf bouwt websites voor KMO’s in voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen. Het bedrijf maakt al geruime tijd gebruik van de software van Livalos (voorheen Heftig). Voor de klanten van Websites voor KMO blijft alles ongewijzigd. Maarten De Block komt na de overname mee in het bestuur van Livalos (voorheen Heftig). Als CTO neemt hij de technische leiding van het softwarepakket.

Leuk nieuws voor alle klanten

De overname is leuk nieuws voor de klanten van beide bedrijven. Dankzij de overname kan Livalos (voorheen Heftig) de kwaliteit van de dienstverlening verder optimaliseren. Zo zal er komende maanden extra worden geïnvesteerd in de technologieën, integraties en documentatie van Livalos (voorheen Heftig).

Op zoek naar een mooie website die je gemakkelijk zelf kan beheren?

Offerte aanvragen