Livalos (voorheen Heftig) organiseert online netwerkmoment!

30/03/2020 - 16:24

Al enkele jaren organiseert Livalos (voorheen Heftig) op regelmatige basis, samen met verschillende partners, netwerkevenementen in Vlaanderen. Eind 2019 bereikten we de magische kaap van 1000 unieke bezoekers. Omdat de coronacrisis het onmogelijk maakt om nog fysiek samen te komen, introduceren we deze week een online variant. Maak kennis met 'Online Coffee Break', een online netwerkmoment door en voor ondernemers in Vlaanderen.

Netwerken in tijden van corona?

Netwerken blijft een belangrijk kanaal om nieuwe contacten te maken. Normaal gaan er in Vlaanderen wekelijks tientallen netwerkevenementen door, maar in deze uitzonderlijke tijden is fysiek netwerken helaas niet meer mogelijk.

Bij Livalos (voorheen Heftig) hebben we ervaring met het organiseren van netwerkevenementen, maar ook met het organiseren van online workshops voor grote groepen. Na een korte brainstormsessie met enkele partners van Netwerkevenementen.be besloten we een online netwerkmoment te lanceren. 'Online Coffee Break' wordt een online netwerkevenement door en voor ondernemers in Vlaanderen.

Online Coffee Break!

Concept?

Na het inschrijven op Netwerkevenementen.be ontvangt elke deelnemer een unieke link naar onze online conferentie software. Op die link start, op een op voorhand afgesproken tijdstip, een online bijeenkomst. Alle deelnemers zien elkaar via webcam, maar komen slechts elk om de beurt aan het woord. Elke ondernemer krijgt hierdoor de kans om andere ondernemers te leren kennen, maar ook om zichzelf voor te stellen aan de groep.

Wat heb je nodig?

Door de coronacrisis is iedereen gewoon om online te vergaderen, een camera en microfoon volstaat!

Wanneer?

De eerste editie van Online Coffee Break gaat door op vrijdag 3 april om 10.00. Indien er voldoende interesse is zullen we dit evenement regelmatig organiseren.

Schrijf in voor Online Coffee Break op vrijdag 3 april om 10u00!

Deelnemen aan Online Coffee Break?

Gratis inschrijven