Livalos Support lost je website problemen op

06/12/2021 - 13:53

Een probleem met je website? Of zit je met vragen hoe je iets moet uitvoeren? Livalos Support lost bugs op, bezorgt je antwoorden op je website vragen en helpt je snel weer op weg. Bij support@livalos.be kan je altijd terecht.

Eerste hulp bij website problemen

Wanneer je je website bewerkt, kunnen er altijd problemen opduiken. Een functionaliteit die niet meer goed lijkt te werken, een designoptie waarvan je niet weet of die bestaat of zelfs hoe je gebruik maakt van de SEO-mogelijkheden. De antwoorden op de meeste vragen vind je in het online trainingcenter, maar soms is er meer nodig.

Via de support mailbox kan je al je vragen over je website stellen. Een support medewerker bezorgt je zo snel mogelijk een antwoord. Ook bugs, of foutjes in de website, kan je melden via support@livalos.be. Zo help je het platform mee verbeteren.

Enkele voorbeelden van zaken waarvoor klanten ons contacteren via support@livalos.be

  • Hoe kan ik de resultaten zien van formulierinzendingen?
  • Hoe werken de header images?
  • Is webhosting inbegrepen of heb ik nog een hosting pakket nodig?
  • Hoe kan ik URL’s redirecten?
  • De vertalingen lijken niet meer te werken. Is dit een bug?
  • Bij de openingsuren staat er Opening Hours in het Frans. Kunnen jullie dat veranderen naar Heures d’Ouvertures?
  • Hoe voeg ik een link toe in de website?
  • ...

Raadpleeg het online trainingcenter of contacteer Livalos Support

Je website moet altijd up-to-date zijn, er goed uitzien en vlot werken. Dat is logisch. Gelukkig zorgen we er voor dat je website altijd veilig blijft en performant is. Zit je toch met vragen of duiken er foutjes op? Dan zijn er twee mogelijke oplossingen:

  1. In het online Training Center vind je alle informatie, tips, video’s en zelfs een webinar over hoe je met de website werkt.
  2. Vind je de oplossing niet in het Training Center? Stuur dan een mailtje naar support@livalos.be. Een medewerker bezorgt je dan zo snel mogelijk een antwoord.

Zoek je een nieuwe website met sterke support?

Vraag vrijblijvend meer info aan