Livalos realiseert vijfde overname in vijf jaar tijd

08/07/2021 - 15:05

Heftig groeide sterk de afgelopen vijf jaar. Het online platform voor bedrijven en organisaties die makkelijk zelf hun eigen website willen maken en beheren, breidt zijn klantenbestand sterk uit na de overname van 2trees uit Beernem. Het is de vijfde overname voor Heftig na Acoma, Websites voor Kmo’s, Vizion design en Netcode.

Goed nieuws voor alle klanten

De overname betekent meteen meer mogelijkheden. Want hoe meer klanten, hoe meer feedback, hoe meer het Livalos platform uitbreidt en verbetert. Goed nieuws dus voor alle klanten met een Livalos website. Denk aan meer designs, functionaliteiten en integraties.

Overname 2 Trees

Webbureau 2 Trees uit Beernem bouwde 10 jaar lang websites en webshops voor verschillende kmo’s. Maar de technologie evolueert snel. De online wereld wordt een breed gebied waarin je je moet specialiseren en om zijn klanten de beste service te blijven bieden, besloot 2 trees zijn klanten over te dragen aan Livalos. Ann Demeyer van 2trees getuigt: “Omdat het Heftig platform continu updates uitvoert, ben ik zeker dat de websites van mijn klanten in goede handen zijn. Dat was een belangrijke vereiste. Zo blijven hun website veilig en modern waardoor ze altijd blijven genieten van een professioneel platform”.

Website van de toekomst

Een op maat gemaakte website op maat laten bouwen is niet vanzelfsprekend voor de eenmanszaken, vzw’s, freelancers en kleine KMO’s. Het is daarenboven niet betaalbaar. Dit gebruiksvriendelijk website platform wordt voortdurend verder ontwikkeld, waardoor de website op elk moment up-to-date is en dus nooit veroudert.

Snel groeiend Website-as-a-Service

Livalos, opgericht in 2013, lanceerde al meer dan 450 websites. Het Website-as-a-Service bedrijf groeit snel. Enerzijds via overnames en anderzijds via kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen die handig gebruik maken van het website platform. Klanten kunnen makkelijk en snel een gebruiksvriendelijke en performante website maken, online zetten en ermee scoren, zonder enige technische kennis, met ondersteuning van experts.

Ben je gebruiker van Heftig en wil je meebouwen aan ons platform?

Bezorg ons je feedback