Livalos nieuwe digitale partner Unizo West-Vlaanderen

23/06/2022 - 10:55

Livalos en Unizo West-Vlaanderen vergemakkelijken online ondernemen voor starters, zelfstandigen en kmo’s. Ondernemers maken met de Livalos websitebouwer efficiënt een professionele website. Eentje waarmee ze online vindbaar zijn en verder kunnen bouwen aan hun online succes.

Betaalbare website voor ondernemers

Online aanwezig zijn én gevonden worden is noodzakelijk. Zeker sinds de coronaperiode. Met Livalos als nieuwe technologische partner van Unizo West-Vlaanderen kunnen starters, eenmanszaken, vrije beroepers en KMO’s makkelijk een professionele website maken waarmee ze online gevonden worden. Het biedt ondernemers een betaalbare oplossing waarbij een website-expert helpt bij de bouw van de website en gratis ondersteuning verzorgt na livegang.

Continu vernieuwing

Livalos is een webbureau dat een websitebouwer ontwikkelde waarmee ondernemers, verenigingen en zelfstandigen makkelijk een professionele website maken. Omdat de websites de dienstverlening is van Livalos blijven de websites altijd up-to-date dankzij beveiligingsupdates en nieuwe functionaliteiten. Een belangrijk concurrentievoordeel in de online wereld.

Samenwerking met partners

De samenwerking met Unizo West-Vlaanderen komt uit de gedeelde ambitie om ondernemen makkelijker te maken. Livalos wil dat iedereen makkelijk een eigen website kan maken aan een betaalbare prijs. Met de samenwerking zal Livalos zijn merkbekendheid vergroten door aanwezigheid in tal van Unizo events en communicatie.