Een website maken duurt niet lang. Livalos helpt je snel online

14/12/2021 - 14:08

De eerste stap in het maken van een website is informatie aanvragen. Maar na de aanvraag wordt er vaak geen tijd meer besteed aan de website.”Ik heb er nu geen tijd voor”, “te druk met offertes van klanten” of “eerst andere prioriteiten” zijn slechts enkele redenen die gegeven worden. Maar een website is geen grote klus, het is je online bedrijf. En je bedrijf verdient alle aandacht, zowel offline als online.

“Ik heb geen tijd om een website te maken”

In een korte tijdspanne en voor amper 395 EUR kan je al een sterk resultaat neerzetten. Zeker met ons platform. De verrassing is groot wanneer we zeggen dat er al klanten hun website op een dag of zelfs een week hebben gemaakt.

Met het platform dat we ontwikkeld hebben, kan je meteen aan de slag. De template bestaat uit de beste praktijken in UX-design waardoor je direct pagina’s aanmaakt in een duidelijke menustructuur. Tekst en afbeeldingen zijn eenvoudig in te vullen, net zoals je logo en kleurgebruik.

Website vernieuwen of nieuwe website maken?

Zowel bestaande websites als nieuwe websites zijn snel gemaakt.

Bij een bestaande website vertrek je van een sterke basis. Je hebt al teksten, een menustructuur en afbeeldingen. Die kunnen op een uurtje tijd in de nieuwe website geplaatst worden. Vervolgens zit je even online samen met een website-expert die je de werking toont en extra mogelijkheden overloopt op vlak van online vindbaarheid.

Met een nieuwe website helpt een website-expert je zo snel mogelijk de basis klaar te zetten. Hiervoor kan je zelfs beroep doen op een copywriter die je teksten schrijft, je menustructuur bepaalt en alles in de website plaatst. Zo is je website op gemiddeld drie weken tijd klaar.

Snel samen een website maken met een website-expert

Een website maken duurt dus niet lang. Samen met een website-expert is die op minder dan een maand tijd gemaakt. Beter nog; de website-expert zet de basis van de website al klaar met jouw input voordat de eerste online workshop plaatsvindt. Zo zie je al meteen resultaat!