100.000 EUR opgehaald met WinWinner | Grote upgrade

28/10/2021 - 20:25

Via WinWinner haalden we 100.000 EUR op in drie weken tijd. Dankzij de 19 investeerders verbeteren we alle 480+ websites en breiden we uit naar het buitenland!

Naar een webbureau stappen dat een volledig gepersonaliseerde website maakt is voor veel zelfstandigen en kmo's te duur. Of het kost te veel tijd. Daarom ontwikkelden we onze websiteoplossing. Die bezorgt kleine zelfstandigen een goed werkende, mooie en veilige website. Dankzij de abonnementsformule blijven die ook altijd veilig en goed werken. En dat voor een fractie van de prijs van een volledig op maat gemaakte website.

Het voordeel van een website maken met onze websiteoplossing? We houden altijd alle websites van onze klanten up-to-date en veilig. Maandelijks zijn er nieuwe veiligheidsupdates en jaarlijks zijn er kleine functionele updates. Denk aan kleine wijzigingen of toevoegingen aan het design of de mogelijkheden van de website. Een continu evolutie van het platform op basis van 'best practices' in design, ontwikkeling en marketing. Zo zien de websites er niet alleen mooi uit, maar converteren ze ook en bieden ze alle mogelijkheden om doordacht SEO uit te voeren.

Om de paar jaar zorgen we ook voor een grote verandering. Een hele reeks nieuwe functionaliteiten en designs die het resultaat zijn van klantenfeedback die we verwerkt hebben met het advies van onze designers en developers. Het platform optimaliseert zich zodanig dat klanten altijd een makkelijke website hebben die ze graag blijven gebruiken.

Met de behaalde investering van 50.000 EUR gaan we:

  • Nieuwe designs en mogelijkheden introduceren, gecombineerd met upgrades naar nieuwste Drupal-versie voor veiligheid en gebruiksgemak
  • Extra features aanbieden zodat je met je website nog beter online kan scoren
  • Aanwerving van personeel om het support-team uit te breiden en medewerkers die klanten helpen hun website vorm te geven

We haalden zelfs 100.000 EUR op voor de internationalisering van het websiteplatform. Hiermee gaan we:

  • de geplande uitbreidingen naar Nederland en Ierland vorm geven. We schakelen lokale medewerkers in die website workshops geven aan klanten die via die persoonlijke begeleiding zelf hun website maken. Door lokale mensen aan te werven in die regio’s behouden we de lokale connectie met de klanten .

Het blijft belangrijk dat de gebruiker centraal blijft staan. Via hyperpersonalisatie zorgen we er voor dat onze klanten in binnen- en buitenland altijd een sterke en betrouwbare website partner hebben.

Op zoek naar een nieuwe website?

Contacteer Heftig voor een vrijblijvend gesprek