Nieuws

Gratis websites vs. betalende websites

06/03/2023 - 13:26

Het gebruik van “gratis” websites lijkt aantrekkelijk, maar er zijn grote nadelen aan verbonden. Want gratis websites, die bestaan eigenlijk niet.Er is altijd een prijskaartje waar je rekening mee moet houden. We bespreken de belangrijkste problemen die gepaard gaan met het gebruik van gratis websitebouwers zoals Wix, WordPress en Jouwweb en kaarten aan waarom je best kiest voor een betalende oplossing.

Lees meer

Let op deze signalen om spam mails te herkennen

26/01/2023 - 16:44

E-mailspam is een groot probleem in onze digitale wereld. Elke dag worden miljoenen mensen overspoeld met ongewenste e-mails die proberen hen te misleiden, te bedriegen of hen persoonlijke informatie te ontfutselen. Helaas kan dit leiden tot ernstige gevolgen, zoals identiteitsdiefstal, virussen op uw computer of zelfs financieel verlies. Gelukkig zijn er een aantal signalen waaraan u kunt herkennen of een e-mail spam is. Spammers worden slimmer, waardoor de e-mails grammaticaal correct kunnen zijn. Gelukkig zijn er nog andere signalen. Door deze signalen te leren herkennen, kunt u uzelf beschermen tegen de gevaren van e-mailspam.

Lees meer

Welke contact- en bedrijfsgegevens moeten op mijn website en sociale media staan?

09/08/2022 - 13:32

Starter in bij- of hoofdberoep, zelfstandige en zelfs de KMO. Iedereen moet zijn ondernemingsnummer en adres op website en sociale media plaatsen. Deze regel van de FOD Economie is weinig bekend, maar wel belangrijk. Het is verplicht voor iedereen, niet enkel influencers die online reclame maken. Ontdek snel welke gegevens er op je website en sociale media moeten staan.

Lees meer

Livalos nieuwe digitale partner Unizo West-Vlaanderen

23/06/2022 - 10:55

Livalos en Unizo West-Vlaanderen vergemakkelijken online ondernemen voor starters, zelfstandigen en kmo’s. Ondernemers maken met de Livalos websitebouwer efficiënt een professionele website. Eentje waarmee ze online vindbaar zijn en verder kunnen bouwen aan hun online succes.

Lees meer

Vind een specialist in ons nieuw partnernetwerk

09/06/2022 - 14:11

Er komt veel kijken bij een website. Vaak zijn er vragen rond online adverteren, sociale media en online vindbaarheid. Livalos wil zijn klanten de beste website-ervaring bieden en richtte daarom een partnernetwerk op.

Lees meer
Abonneren op Nieuws

Over Livalos (voorheen Heftig)

Livalos (voorheen Heftig) is een handige online tool waarmee je eenvoudig zelf je website kan bouwen en beheren! Geen zorgen! Wij helpen je bij opstart en bieden gratis ondersteuning. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website steeds modern, veilig en technisch up-to-date blijft.

Op de hoogte blijven van alle tips die we verzamelen en advies dat we uitsturen?

Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief vol handige tips om beter online te scoren