Nieuws

Welke contact- en bedrijfsgegevens moeten op mijn website en sociale media staan?

09/08/2022 - 13:32

Starter in bij- of hoofdberoep, zelfstandige en zelfs de KMO. Iedereen moet zijn ondernemingsnummer en adres op website en sociale media plaatsen. Deze regel van de FOD Economie is weinig bekend, maar wel belangrijk. Het is verplicht voor iedereen, niet enkel influencers die online reclame maken. Ontdek snel welke gegevens er op je website en sociale media moeten staan.

Lees meer

Livalos nieuwe digitale partner Unizo West-Vlaanderen

23/06/2022 - 10:55

Livalos en Unizo West-Vlaanderen vergemakkelijken online ondernemen voor starters, zelfstandigen en kmo’s. Ondernemers maken met de Livalos websitebouwer efficiënt een professionele website. Eentje waarmee ze online vindbaar zijn en verder kunnen bouwen aan hun online succes.

Lees meer

Vind een specialist in ons nieuw partnernetwerk

09/06/2022 - 14:11

Er komt veel kijken bij een website. Vaak zijn er vragen rond online adverteren, sociale media en online vindbaarheid. Livalos wil zijn klanten de beste website-ervaring bieden en richtte daarom een partnernetwerk op.

Lees meer

Verwacht je aan nieuwe mogelijkheden

11/05/2022 - 16:45

Livalos vernieuwt. We bouwen een nieuw platform zodat onze klanten eind 2022 genieten van nieuwe mogelijkheden om websites nog beter te personaliseren. Onze belofte blijft hetzelfde: Een makkelijke website met persoonlijke ondersteuning.

Lees meer

Opgelet met scam e-mails voor domeinnamen!

30/03/2022 - 22:10

Iedere eigenaar van een domeinnaam ontvangt al sinds 2019 spam e-mails met de boodschap dat hun domeinnaam, maar met een andere extensie, aangevraagd is door een ander bedrijf.. De onderwerpsregel is vaak "Nieuwe aanvraag" of "Aanvraag voor derden". Dat is een spam e-mail. Ontdek hieronder waarom je hier niet op moet ingaan.

Lees meer
Abonneren op Nieuws

Over Livalos (voorheen Heftig)

Livalos (voorheen Heftig) is een handige online tool waarmee je eenvoudig zelf je website kan bouwen en beheren! Geen zorgen! Wij helpen je bij opstart en bieden gratis ondersteuning. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website steeds modern, veilig en technisch up-to-date blijft.

Op de hoogte blijven van alle tips die we verzamelen en advies dat we uitsturen?

Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief vol handige tips om beter online te scoren