kimschrijft

kimschrijft is een ervaren copywriter die met de juiste woorden en teksten een sterk online verhaal schrijft. Onderscheid je van je concurrenten door je merk of bedrijf de waarde te geven die het verdient. Ontdek hoe Kim je ondersteunt met scorende teksten voor verschillende communicatievormen.

Copywriting: zoveel meer dan teksten schrijven

Kies je voor kimschrijft, dan kies je voor een ervaren copywriter die jouw product of dienst de waarde geeft die het verdient. Met een sterk online verhaal en overtuigende SEO-webcopy, die je doelgroep in beweging brengt.

Op zoek naar iemand die de teksten schrijft voor jouw website? Die luistert naar je verhaal en de juiste woorden vindt voor wat jij zo graag wil vertellen? In je blog, je brochure of je nieuwsbrief? Zodat jij je kan concentreren op datgene waar jij goed in bent? Reken dan op kimschrijft.

Sterke teksten

Je weet dat je als ondernemer online zichtbaar moet zijn. Dat sterke teksten op je website, in je brochure of je nieuwsbrief het verschil kunnen maken. Toch lukt het je niet om de juiste woorden te vinden. Om dat blanco blad, dat je blijft aanstaren, gevuld te krijgen. En dat is geen schande.

Want iedereen heeft zijn talent. Datgene waar je echt goed in bent, waar je energie uit haalt en – met een beetje geluk – je brood mee verdient. Voor een copywriter is dat schrijven. Iets waar andere mensen vaak mee worstelen, dat is voor een copywriter een plezier. Op zoek gaan naar het verhaal achter een product, een dienst, een idee, en dat gieten in een boodschap die overtuigt. Met rationele argumenten of een vleugje emotie

SEO-copywriting: voor een website die scoort

Je hebt een sterk online verhaal, je website is technisch én grafisch een pareltje. Toch word je online niet gevonden… En dat is jammer. Want zo laat je heel wat potentiële bezoekers links liggen.

SEO staat voor "Search Engine Optimization". In mensentaal betekent het dat je ervoor zorgt dat Google je pagina terugvindt, er voldoende waarde aan hecht en toont in de zoekresultaten. Bij voorkeur helemaal bovenaan de lijst, of toch ten minste binnen de top tien. Want zeg nu zelf, hoe vaak klikte jij al door naar de tweede pagina?

Trefwoordenonderzoek

In de eerste plaats gaat het om het gebruik van de juiste zoekwoorden op de juiste plaats. Alles begint dus met een doorgedreven trefwoordenonderzoek. Hoe ziet het online zoekgedrag van je doelgroep er uit? Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Daarna begint het echte werk: de zoekwoorden verweven doorheen je website tot vlot leesbare en relevante tekst.
Bovendien is het resultaat van je onderzoek van onschatbare waarde als inspiratie voor nieuwe online content, zoals blogs en nieuwsberichten. Je weet immers waar jouw doelgroep naar op zoek is en biedt het op een dienblaadje aan.

SEO is een erg waardevolle oefening. Investeer er eenmaal in en pluk er jarenlang de vruchten van.

Storytelling: de kracht van een sterk verhaal

Kies je voor kimschrijft, dan kies je voor een ervaren copywriter die jouw product of dienst de waarde geeft die het verdient. Onderscheid je van je concurrenten en maak het verschil met waardevolle en relevante content. Want ook jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

Ga jij voor een website die overtuigt? Die er niet alleen goed uitziet, maar ook iets te vertellen heeft? Wil je je onderscheiden van de massa met een waardevol verhaal? Is online content schrijven voor jou een echte opgave? kimschrijft vertelt jouw verhaal, zodat jij je kan concentreren op jouw business.

Verover het hart van je doelgroep

Natuurlijk weet je als ondernemer zelf heel goed waar je voor staat. Waarom klanten bij jou moeten aankloppen en niet bij je collega. Die boodschap in woorden neerschrijven, dat is een ander paar mouwen… Je weet perfect wat je wil vertellen, maar dat blanco blad blijft je aanstaren. Over jezelf schrijven, het is niet makkelijk.

Toch is online content dé manier om het verschil te maken. Met boeiende blogartikels, krachtige webcopy, heldere productomschrijvingen en inspirerende social media posts verover je het hart van je doelgroep. Je neemt ze mee in het verhaal achter jouw dienst of product.

  • Content marketing
  • Een copywriter gaat samen met jou op zoek naar dat verhaal. En vertaalt het naar overtuigende online copy, op maat van je doelgroep. Volgens de regels van de SEO-kunst, uiteraard. Vanaf nul of op basis van jouw eigen teksten.
  • Door in te zetten op content marketing leert je doelgroep jouw bedrijf kennen, win je vertrouwen en verrijk je je website met sterke copy:
  • blogs
  • whitepaper of e-book
  • nieuwsbrieven
  • klantengetuigenissen
  • LinkedIn-publicatie

Vertaling

Op zoek naar een vertaler voor je webteksten? Kies je voor kimschrijft, dan krijg je geen woord voor woord vertaling. Wel een tekst die even vlot leest in de doeltaal als in de brontaal, op maat van de doelgroep. Volgens de regels van de SEO-kunst.

Kimschrijft is copywriter en vertaler, en geeft jouw product of dienst de waarde die het verdient. Met een sterk online verhaal en overtuigende SEO-webcopy, die je doelgroep in beweging brengt.

Wat is SEO?

SEO staat voor "Search Engine Optimization". In mensentaal betekent het dat je ervoor zorgt dat Google je pagina terugvindt, er voldoende waarde aan hecht en toont in de zoekresultaten. Bij voorkeur helemaal bovenaan de lijst, of toch ten minste binnen de top tien. Want zeg nu zelf, hoe vaak klikte jij al door naar de tweede pagina?

In de eerste plaats gaat het om het gebruik van de juiste zoekwoorden op de juiste plaats. Alles begint dus met een doorgedreven trefwoordenonderzoek. Hoe ziet het online zoekgedrag van je doelgroep er uit? Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden?

In elke taal

Heb je een meertalige website? Dan doet kimschrijft dezelfde oefening opnieuw per taal: Frans, Engels, Duits, Spaans. Zodat Google je ook in een andere taal dan het Nederlands terugvindt.

Ook voor de vertaling van brochures, nieuwsbrieven en andere communicatie kan je bij kimschrijft terecht.